Hodnocení obchodu

4,9 117 hodnocení
Přidat hodnocení
5
111x
4
4x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.8.2019
+ Rychlé dodání, spokojenost se šperkem i cenou.

Avatar autora | 3.8.2019
+ rychlost a spolehlivost
+ ochota a profesionalita

Avatar autora | 24.6.2019
+ Perfektní ceny, kvalitní zboží
+ Kupoval jsem zde již 2x dětské šroubovací náušnice.
+ Vždy rychle dodání s přiměřenou cenou dopravy
+ Náušnice s krásnou úpravou
+ Vkusné uložení náušnic v sáčku a krabičce

Perfektni shop. Doporučuji všem
Avatar autora | 24.6.2019
+ funguje, jak má fungovat

Avatar autora | 22.6.2019
Obchod vřele doporučuji :-) 1) velmi rychlé vyřízení objednávky (předání dopravci v den objednání) 2) info o stavu vyřizování objednávky, kde se balíček nachází atd. 3) vkusně zabalené objednané zboží Nemám co vytknout...
Avatar autora | 18.6.2019
Rychlé doručení, zboží odpovídalo popisu i obrázku. Velká spokojenost.
Avatar autora | 7.6.2019
+ Rychlost vyřízení objednávky

Avatar autora | 5.6.2019
v poriadku, šlo to hladko, žiaden prestoj. akurát ma na stránke zmiatlo to, že pri náušniciach uvádzate 1ks a tak som objednala 2ks a bola som prekvapená, že mi prišli 2 páry. Jeden mám teraz navyše a nepotrebujem ho. Budeme mať náhradené.
Avatar autora 19.8.2019
Jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojená, jen nás trochu překvapila Vaše poznámka. Je přece zcela běžné, že se náušnice prodávají pouze jako pár. Stejně tak samostatně nekoupíte jednu botu, rukavici či ponožku. Snažíme se naše zboží co nejpodrobněji popsat, ale nemůžeme myslet na všechno. Některé věci jsou prostě dané a obchod vychází z toho, že zákazník tuto znalost má. Kdybyste si nebyla jista a zeptala se, tuto informaci bychom Vám dali. Stejně tak, kdybyste chtěla druhý pár vrátit, nebyl by to problém. Je trochu paradox, že jste za stejné peníze dostala dvakrát víc, než jste očekávala, a přesto jste nás právě kvůli tomu ohodnotila pouze 80-ti procenty. I přes toto nedorozumění věříme, že Vás zakoupené náušničky potěšily.
Avatar autora | 17.5.2019
+ Rychlé dodání
- Náušnice stříbrné dětské. Prisli sice v krabicce ale byli ohnuté! S obchodem jsem to už neřešila.. šly narovnat. Ale myslim, ze by si toto obchod neměl dovolit!

Avatar autora 19.8.2019
Děkujeme za váš názor, i když bychom byli radši, kdybyste ho vyjádřila přímo - kontaktovala nás telefonicky či e-mailem a o závadě nás informovala. Dohodli bychom se na reklamaci a záležitost bychom vyřešili k Vaší spokojenosti. Takto jste se šperkem sama manipulovala, což rozhodně nedoporučujeme. Dřík náušnic je pevný a nejde ohýbat, aniž by se zlomil. Pokud jste tedy dřík svépomocně upravila, aniž by došlo k jeho poškození, jednalo se pouze o nepatrnou odchylku. Navíc, pokud by byl dřík křivý, nešel by na něj nasadit šroubek, avšak zaslané náušnice byly standardně zašroubované. Předpokládám tedy, že nic nebránilo jejich použití, což sama potvrzujete. Zákazník má zboží, s jehož kvalitou není spokojen, reklamovat, a pokud jej bez problémů užívá, nemá dle našeho názoru důvod ke kritice. Rádi bychom byli pro všechny naše zákazníky důvěryhodnými partnery, snažíme se o to, aby byli s naším zbožím spokojeni, abychom spolu přátelsky komunikovali a pokud nastane problém, společně a se vzájemnou úctou ho vyřešili. Dokonalost neexistuje, proto ani my nejsme dokonalí, ale děláme svou práci s láskou a poctivě.
Avatar autora | 3.5.2019
+ Rychlost

Avatar autora | 28.4.2019
+ Skvělý obchod
+ Velký výběr druhu
+ Přijatelná cena
+ Rychlost vyřízení a dodani

Avatar autora | 15.4.2019
Velmi ochotný personál, dvakrát mě telefonicky kontaktovali pro upřesnění objednávky a pak o odeslání. zboží je perfektní. doporučuji!
Avatar autora | 4.4.2019
+ Rychlost vyřízení objednávky

O ničem nevím
Avatar autora | 1.4.2019
Rychlé doručení, pěkné zboží
Avatar autora | 15.3.2019
+ rychlost
+ spokojen

Avatar autora | 7.3.2019
+ Velký výběr náušnic pro děti.

Avatar autora | 16.2.2019
+ Rychly a bezproblémový, bleskove doručení.

Avatar autora | 14.2.2019
Pani byla moc mila a vysla mi vstric vymenit privezek za jiny ve stejnem znameni jen jinak udelany tak za me spokojenost
Avatar autora | 14.2.2019
+ Koupili jsme krásné prsteny pro malé princezny
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 19.1.2019
+ Maximální vstřícnost a ochota.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 120

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Informace o ochraně osobních údajů