Výsledky soutěže Namaluj berušku

 

DSC04761-u 

Do soutěže se zapojily i tyto krásné malé berušky. Vanda Burešová (5 let) a Adriana Burešová (7 let)

 

Zlatá beruško, Zlatá beruško, který obrázek je nejkrásnější? Beruška to má těžké. Vždyť všechny obrázky jsou krásné, každý má své kouzlo. Jak tedy vybrat  ty nejhezčí? Beruška se řídila trochu rozumem a trochu srdcem. A moc a moc děkuje všem dětem, které obrázek nakreslily, a protože si jejich snahy váží, odmění všechny malé malířky i malíře.

Za zamilovanou červenou a zlatou berušku si první cenu odnese devítiletá Adélka Janečková. A dostane od nás zlatý přívěsek berušku. Dárkový poukaz, za který si v našem obchodě může nakoupit hezké věcičky v hodnotě 1000 Kč, získá Anička Heidrová, která má osm let. A teprve čtyřletá Barborka Havránková dostane dárkový poukaz na 500 Kč.

Ostatní děti také neodejdou s prázdnou. Mohou u nás nakoupit s 10-ti procentní slevou. A některým z nich navíc dáme i malý dárek. 

 

Vítězné obrázky

 

1. místo - Adéla Janečková, 9 let

NBr_-_Adélka_Janečková,_9_let

 

 2. místo - Anna Heidrová, 8 let

NBr_-_Anička_Heidrová,_8_let

 

3. místo - Barbora Havránková, 4 roky

NBr_-_Barbora_Havránková,_4_roky (1) 

  

Hezkých obrázků bylo tolik, že na ně nestačily pouze tři stupně vítězů. A proto jsme si řekli, že odměníme více autorů. Zvláštní ocenění Zlaté berušky a s ním i malý dárek dostanou tyto děti:

 

Natálie Hrubešová, 4 roky

NBr_-_Natálie_Hrubešová,_4_roky

 

Daniela Zdařilová, 6 let

NBr - Daniela Zdařilová, 6 let

 

Nelinka Zdražilová, 6 let 

NBr - Nelinka Zdražilová, 6 let

 

Michalka Christophová, 6 let

NBr - Michalka Christophová, 6 let

 

Matyáš Staněk, 5 let 

NBr - Matyáš Staněk, 5 let

 

 

Za kreativní přístup získala zvláštní ocenění maminka Kateřina a její teprve dvouletý syn Sebastian Lopušan. Tleskáme jim :-)

Sebastian Lopušan, 2 roky